La Inspecció educativa a examen.


IMG_2524
El passat dimecres 30 de gener de 2019 es va dur a terme al Palau Macaya de Barcelona, en el marc del cicle: què funciona en educació, un acte organitzat per la Fundació Jaume Bofill i Ivàlua en la qual es va debatre alguns interrogants al voltant de la Inspecció d”Educació.

Es tractava d’aportar evidències científiques al debat sobre la política i la pràctica educativa, connectant el rigor analític amb els reptes educatius plantejats al nostre país.

El debat va ser presentat per Marc Balaguer, director d’Ivàlua, i moderat per Ismael Palacín, Director de la Fundació Jaume Bofill. En la primera part de l’acte es va presentar un informe, per part del professor Álvaro Choi on es mostraven les conclusions internacionals sobre els impactes de diferents models i activitats inspectores en els resultats dels centres i els seus alumnes. Aquest informe, posteriorment fou constrastat per Xavier Chavarria, Inspector en cap de Barcelona ciutat, qui va presentar les claus per aterra aquestes evidències i àmbits de millora al nostre context. En la segona part de l’acte, vam comptar amb una taula rodona, moderada per Ismael Palacín, amb la presència de Empar Garcia, Inspectora d’Educació , Rosa Clar, Directora de l’Institut Tordària de Tordera, i Josep Plancheria, Subdirector general de la Inspecció d’Educació.

Us podeu descarregar :

La inspecció educativa a examen: estratègies i modalitats d’inspecció per a l’èxit educatiu

imageimage