Com acabar amb el mite de l’inspector d’educació autoritari i fiscalizador?

Captura de pantalla 2019-02-18 23.50.51

Reflexions, converses i pensaments de Xavier Chavarria, Inspector en cap de Barcelona i associat de l’AIEC, en una publicació de “El diari de l’educacio“.

El Diari de l’Educació és un espai de periodisme compromès amb l’educació, i un punt de trobada per a l’anàlisi, la reflexió i l’intercanvi de tota la comunitat educativa dels territoris de parla catalana. El diari defensa l’educació universal i catalana, des de l’escola bressol fins la universitat, un model al servei de la ciutadania en què els objectius de la qualitat i excel·lència vagin sempre de la mà de la cohesió i inclusió social. Aposta també per un model de societat on l’educació sigui l’eix pel qual passin totes les estratègies de futur. I això vol dir en primer lloc atorgar a l’educació i als seus professionals el prestigi social que es mereixen.

Aquest és un projecte periodístic de la Fundació Periodisme Plural. La fundació és una iniciativa sense ànim de lucre engegada per un col·lectiu de periodistes, comunicadors i intel·lectuals, amb la intenció de defensar l’exercici d’un periodisme independent i compromès –per una banda– i els valors de progrés i solidaritat -de l’altra.

Us deixem amb l’enllaç d’aquesta publicació: http://diarieducacio.cat/com-acabar-amb-el-mite-de-linspector-deducacio-autoritari-i-fiscalitzador/